از فراخوان ثبت‌نام‌ طرح‌ها تا اعزام شرکت‌های دانش‌بنیان به نمایشگاه جیتکس ۲۰۲۰
1399/9/3
نوع: اخبار
نویسنده: فریده مسعودی

در راستای برگزاری چهلمین دوره از نمایشگاه بین‌المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک خاورمیانه موسوم به «جیتکس (GITEX)»که از تاریخ ۱۶ تا ۲۰ آذر ۱۳۹۹ در کشور امارات برگزار می‌شود، سامانه تامین مالی و سرمایه‌گذاری کارن، به‌ عنوان کارگزار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی، مامور آماده‌سازی، توانمندسازی و اعزام ۲۰ شرکت دانش‌بنیان‌ ایرانی به بخش «FutureStars»  نمایشگاه جیتکس شد که پیرو این ماموریت، فعالیت‌ها و فرایندهای لازم جهت اعزام شرکت‌های دانش بنیان به نمایشگاه جیتکس تاکنون بدین صورت شکل گرفته است:

طبق فراخوان قبلی این سامانه، شرکت‌های علاقمند به حضور در این نمایشگاه، از تاریخ ۲۸ تیر تا ۸ مرداد ماه در سامانه غزال صندوق نوآوری و شکوفایی ثبت نام کرده و درخواست خود مبنی بر شرکت در این رویداد را ثبت نمودند. در این مرحله 62 شرکت ایرانی، موفق به ثبت درخواست حضور در جیتکس شده و وارد مرحله ارزیابی شدند.

پس از انجام ارزیابی‌های اولیه و تایید استارتاپ‌ها، اولین ارائه‌ی ۶۲ استارتاپ‌ متقاضی حضور در جیتکس۲۰۲۰، در تاریخ ۱۹ مرداد در حضور تیم داوران و ارزیابان برگزار شد. 

در گام بعدی، کمپ آموزشی (از تاریخ ۲۰ مرداد تا ۱۵ شهریور) به منظور توانمندسازی استارتاپ‌ها برای حضور شایسته در این رویداد بین‌المللی، در قالب وبینارهایی از قبیل: وبینار بررسی و بهبود مدل کسب وکار جهت ارائه به سرمایه‌گذار، وبینار آموزشی بررسی و تحلیل صفر تا 100 برنامه مالی، وبینار آموزشی چگونگی ارزیابی و ارزش‌گذاری استارتاپ‌ها، وبینار آشنایی با سرمایه‌گذاران کشورهای عربی و فرآیند جذب سرمایه در این کشورها، وبینار آشنایی با سرمایه‌گذاران کشورهای اروپایی و فرآیند جذب سرمایه در این کشورها، با تدریس اساتید مجرب و خبره هر حوزه برگزار گردید.

وبینارهای آشنایی با کلیات حقوقی مالکیت فکری و نحوه حراست از ایده‌ها، آشنایی با نظام ثبت اختراعات، آشنایی با نظام ثبت علائم تجاری بین‌المللی، آشنایی با نظام ثبت طرح و حمایت از اسرار تجاری و آشنایی با کلیدی‌ترین نکات حقوقی در انعقاد قرارداد با سرمایه‌گذار، از دیگر عناوین وبینارهای برگزار شده برای این استارتاپ‌ها بود.

پس از پایان دوره‌های آموزشی و توانمندسازی، جلسات متعدد منتورینگ با تیم‌ها برای ارائه انگلیسی، صورت گرفت و سپس تیم‌های متقاضی، در تاریخ ۲۲ و ۲۳ شهریور ماه به ارائه نهایی طرح‌های خود به زبان انگلیسی برای کمیته پذیرش که متشکل از نمایندگان صندوق نوآوری و شکوفایی، معاونت علمی و فناوری و سامانه تامین مالی و سرمایه‌گذاری کارن بود، پرداخته و امتیازات و آراء داوران را اخذ کردند. سرانجام از بین تمامی تیم‌ها، ۲۰ تیم برتر برای اعزام به جیتکس و حضور در پاد نمایشگاهی انتخاب شد. معیارهای انتخاب ارائه به زبان انگلیسی، داشتن برنامه مشخص جهت حضور در جیتکس، تجربه‌های صادراتی و حوزه فعالیت‌ تیم‌ها بود.

پس از انتخاب نهایی شرکت‌ها، برای هرکدام از آن‌ها یک ویدیوی معرفی به زبان انگلیسی، برای عرضه در نمایشگاه جیتکس تهیه شد.

شایان ذکر است که ضمن اصلاح و تکمیل طرح‌های کسب وکار ۲۰ شرکت برگزیده توسط تیم کارشناسان کارن‌کراد، در طی این فرایندها، جلسات هماهنگی و مشاوره به استارتاپ‌ها نیز به صورت مداوم برگزار شده و برای ارتقای سطح کیفی طرح‌ها، تلاش‌های بی‌وقفه‌ای صورت گرفته است.

در حال حاضر ثبت‌نام استارتاپ‌های ایرانی در سایت «FutureStars»  به طور کامل انجام شده و امکان رویت استارتاپ‌های ایرانی در لیست شرکت‌کنندگان بخش FutureStars و ارسال درخواست جلسه سرمایه‌گذاری، توسط شرکت‌کنندگان بین‌المللی این نمایشگاه به طرح‌های ایرانی و همچنین امکان شرکت این استارتاپ‌ها در مسابقات این بخش فراهم شده است.

هدف عمده و تلاش و تمرکز اصلی در انجام ماموریت اعزام استارتاپ‌ها به این رویداد بزرگ بین‌المللی، ایجاد فرصت برای شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به منظور معرفی تولیدات خود به عرصه بین‌الملل و تجربه آشنایی و مذاکره با سرمایه‌گذاران خارجی و به دست آوردن فرصت رقابت و همکاری با شرکت‌های بین‌المللی است.

سامانه تامین مالی و سرمایه‌گذاری کارن در حال حاضر در پی تکمیل و پیگیری فرایندهای اخذ ویزا، اقامت و رزرو هتل و دیگر اقدامات لازم برای اعزام استارتاپ‌ها می‌باشد. به امید موفقیت طرح‌های ایرانی در این رویداد بین‌المللی.

اسامی ۲۰ شرکت دانش‌بنیان ایرانی برای اعزام به نمایشگاه جیتکس ۲۰۲۰ به شرح زیر می‌باشد:

شرکت بهینه داده پردازان رایمون: تولید کننده و توزیع کننده محصولات سخت‌افزاری امنیتی هوشمند، که به صورت تخصصی در زمینه هوشمندسازی درب‌ها و تردد ساختمان فعالیت دارد.

شرکت توسعه فن و کسب وکار رایمون:  در حوزه ساخت فروشگاه هوشمند فعالیت می‌نماید.

شرکت توسعه درمان سرو: سایکالپس مبتکر اولین راهکار درمان تنبلی چشم مبتنی بر واقعیت مجازی است که با بهره‌گیری از سیستم هوشمند در محیط واقعیت مجازی، ابتدا سطح بیماری را تشخیص می‌دهد، سپس با استفاده از الگوریتم‌های مبتنی بر هوش مصنوعی و سیستم پچ‌های داینامیک بیماری را درمان می‌کند

شرکت گشت سلامت آریا: جذب بیماران خارجی از کشورهای اروپایی، کشورهای همسایه، استرالیا و آمریکا و معرفی به بیمارستان و پزشکان ایرانی

شرکت پیشتازان امن کاوی عماد: ۱- ارزیابی امنیتی و آزمون نفوذ برنامه‌های کاربردی، شبکه و زیرساخت 2-ارزیابی منع سرویس توزیع شده 3- مشاوره 4- تولید محصولات امنیتی

شرکت بهین فناور آماد هوشمند: توسعه نرم‌افزار هوشمند لجستیکی

شرکت تکاپو صنعت نامی: طراحی و تولید تجهیزات صنعتی پیشرفته

شرکت نوید ساختار بهینه: بهینه‌سازی سازه‌ها به وسیله رایانش ابری و پردازش موازی

شرکت راهکار مهریاسان: نرم‌افزاری انفورماتیکی و آی‌تی

موسسه دانش پژوهان: مشاوره، طراحی، ساخت، نصب و راه اندازی، پشتیبانی و بهره‌برداری آب شیرین‌کن‌های حرارتی و غشایی و ZLD

شرکت داده کاوان امیر کبیر: تولید نرم‌افزارهای حوزه سلامت

شرکت بازی سازی اردیبهشت پویای کاسپین: طراحی و پیاده‌سازی بازی‌های ویدیویی

شرکت آینده رباتیک سبز آرسام: ساخت ربات تعاملی به همراه ۱۰ بازی تکنولوژیک، احداث شهربازی داستان‌محور به نام روبوکیدز، با بکارگیری ربات و بازی‌ها.

شرکت کامپوزیت صنعت قائم: طراحی تولید انبوه محصولات ویژه صنعت هوایی و هوافضا، تعمیر و پوشش frp  مخازن و لوله‌های فرسوده در صنایع نفت و گاز، بازسازی و تولید قطعات برج‌های خنک کننده در صنایع کشور، طراحی و تولید زیردریایی بدون سرنشین

شرکت پردازش همراه نیلین سپهر: توسعه نرم‌افزارهاي وب و موبایل در حوزه بانکداري، پرداخت و بلاكچین.

موسسه نوا کامکار ماندگار: انتشار قانونی محتوای هنرمندان ایرانی بر روی بستر وب در قالب سایت و اپلیکیشن‌های نواک با هدف درآمدزایی برای هنرمندان عرصه موسیقی و حمایت از حقوق مادی و معنوی ایشان

شرکت سامانه هاي دما و نور سدنا: طراحی و تولید ترموستات‌های هوشمند دیجیتال 

شرکت نیوساد فارمد ماهان: هلثیو، ارزش مهمی را با گسترش شبکه‌ای متشکل از پزشکان، برنامه‌نویسان، مدیران کسب‌وکار و دیگر فعالان در صنعت سلامت خلق می‌کند. هلثیو به نیاز تیم‌ها و کارآفرینان مستعد و خالق، در فرآیند ایده‌پردازی، تیم‌سازی، توسعه بازار و محصول، سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه پاسخ می‌دهد.

شرکت مبدل انرژي پاسارگاد: با استفاده از هوش مصنوعی (AI) قادر به طراحی و توسعه نرم افزار پیشرفته‌ آنالیز جریان به صورت آنلاین به منظور شناسایی و تشخیص عیوب در الکتروموتورها و جلوگیری از توقف ناخواسته الکتروموتور است.

شرکت شتابدهی هوشمند پیشگام سیوان: سرمایه‌گذاری بر روی استارتاپ‌ها، سرمایه‌گذاری بر روی راه‌اندازی مراکز نوآوری.

 

لطفا برای افزودن نظر ورود یا ثبت نام کنید.